INFORMACIJE

Obilazak kaštela

Istražite kaštel_fotka.png

*Napomena*

Nažalost, obilazak kaštela Morosini-Grimani nije pogodan za osobe ograničene pokretljivosti, kao ni za korisnike invalidskih kolica.

Ljubimci

Vaši kućni ljubimci su uvijek dobrodošli u kaštel Morosini-Grimani, no nažalost ulazak u unutarnje prostorije kaštela nije im dopušten.

 

Ukoliko je ljubimac malen, možete ge u rukama nositi u unutarnjim prostorima.

 

Psi tijekom boravka cijelo vrijeme moraju biti na povodcu.

 

Ali, nemojte da vas to obeshrabri! Sigurni smo kako će vas vaš mezimac strpljivo pričekati u dvorištu kaštela, a mi ćemo se pobrinuti da mu za to vrijeme ništa ne nedostaje!

Vrijeme

Kaštel Morosini-Grimani je otvoren u svim vremenskim prilikama.

Sve atrakcije se nalaze unutar samih zidina kaštela, dok se punktovi „Escape Castle“ igre također nalaze u zatvorenim prostorima.

Obitelji s djecom

20210803_112012.jpg

Obitelji s djecom ostvaruju određene popuste i pogodnosti pri kupnji ulaznica, a više informacija možete pronaći ovdje.

 

 

Za djecu mlađu od 14 godina, pri posjetu kaštela, obvezna je pratnja i prisutnost roditelja. Nije dopušteno ostavljati svoju djecu u prostorima kaštela Morosini-Grimani i Kuće vještice Mare bez nadzora roditelja. Svu odgovornost prilikom ovakvih situacija snosi roditelj.

 

 

Dječji kutak opremljen je i prilagođen mlađoj djeci, te nudi dodatan niz aktivnosti i zanimacija.

Pristup osobama s invaliditetom

Obilazak kaštela Morosini-Grimani za osobe ograničene pokretljivosti, kao ni za korisnike invalidskih kolica, moguć je samo u dvorištu kaštela kao i u prizemlju palače kaštela.

U ostalim prostorijama, unutrašnjost nije prilagođena.

 

 

Za osobe s invaliditetom ili u invalidskim kolicima, ulaz je besplatan.

Zaštitne mjere

Dragi posjetitelji, svakim danom trudimo se maksimalno brinuti o sigurnosti naših zaposlenika i Vas kao posjetitelja. Kako biste iskusili potpuni doživljaj, a pritom održali svoje i naše zdravlje, molimo Vas da se pridržavate svih preventivnih mjera zaštite od širenja COVID-19 virusa.

Higijenski propisi

Redovito perite ruke sapunom i upotrebljavajte vlastito dezinfekcijsko sredstvo ili dezinfekcijska sredstva koja smo za vas osigurali diljem kaštela. Također, prilikom kašljanja ili kihanja, budite obzirni prema drugim gostima te pokušajte koristiti maramicu odnosno lakat.

Beskontaktno plaćanje

Prilikom plaćanja, pokušajte čim više koristiti beskontaktnu opciju plaćanja karticom.

​​

*Ukoliko primijetite na sebi ili svojim bližnjima simptome bolesti, kao što je povišena tjelesna temperatura, kašalj, zadihanost ili imate problema s disanjem, molimo Vas da svoj posjet k nama odgodite i posjetite nas zdravi.*